Translate

keskiviikko 13. elokuuta 2014

Nailonniidet

Tänään hain Vantaan Myyrmäen Paalutorilta nailonniisiä ja vähän muutakin. Olen etsiskellyt ostopaikkaa, josta noita niisiä voisi ostaa (muualtakin kuin verkkokaupoista) koska kangaspuut pitää kunnostaa ehdottomasti. Sattumalta silmiini osui, että Someron Lanka (http://www.someronlanka.fi/?toripaivat) niminen yritys on tänään siellä torilla myymässä tuotteitaan. Kudontatarvikkeita on näet hankalaa löytää pääkaupunkiseudulta tai en vaan sellaista löytänyt.

No ei muuta kuin pinkaisin sinne. Eikä ollut hukkareissu ollenkaan. Houkuttelin myyjää tulemaan myymään tuotteitaan myös tänne itävantaan puolella. Toivottavasti tulee.

Hänellä oli siellä myynnissä trikookuteita, ontelokuteita sunmuuta. Itse ostin ontelokudetta ja hinta ei ollut mielestäni ollenkaan paha, 9 €/kg. Niin ja ostin ne niidet joita lähdin hakemaan. Ne oli 9 €/100 kpl.

Nyt pitää sopia äitini kanssa, koska uusitaan noi niidet ja muutkin narut. Kävin kyllä ihmettelemässä niitä naruvirityksiä, mutta en hirvinnyt niitä yksin alkaa vaihtaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti