Translate

perjantai 28. joulukuuta 2012

Hollannikkaat

Kyllä mä oon ollut tositosi kiltti, kun joulupukki toi mulle aidot hollantilaiset puuhollannikkaat Hollannista. Käsityönä tehdyt, mikä sopii paremmin kuin hyvin näin käsityöläiselle. Joulupukki on myös varmaan lukenut tätä blogia, kun se tiesi tuoda ihan oikeen värisetkin.


6 kommenttia:

 1. Onpa ne kauniit! Onko sen tuntuiset, että niitä oikeesti vois käyttääkin? Meillä oli mummulassa minun isäni 50-luvulla mummulle Hollannista tuomat seinällä koristeena. Missähän lienevät nykyään...?

  VastaaPoista
 2. Kyllä niillä voi oikeesti kävellä. Kopisee vaan kun ovat puuta.

  VastaaPoista
 3. Mulla on kans tollaset mutta ihan vaan puunväriset, kahekskytlukulaiset, poikakaverin (nyk. mieheni) tuliainen hollannista. Pahus, että ne on mulla hiukkapienet villasukkien kanssa, joten en ole niitä käyttänyt, mutta kivat kesäverannan kenkäklopit ne on! Ja mikä kopse! Välillä olivat monta, monta vuotta jossain piilossa, joten säilyneet toistaiseksi hyvin, vaikka pari kesää olivat ulkosalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kai näiden hollannikkaiden malli ole vuosien saatossa paljoakaan muuttunut. Samalla vanhalla perinteellä ne taidetaan vieläkin valmistaa. Joo, kiva kopse kuuluu kun niillä kävelee.

   Poista