Translate

torstai 2. maaliskuuta 2017

Kettupusero

Mulla on se suuritöinen sängynpeiton virkkaus edelleen kesken. Peitto edistyy hitaasti mutta varmasti. Joten jotain muuta, jotta blogitauosta ei tulisi liian pitkä. Esittelyssä on nyt mun vanha Kettupusero. Itse en ole sitä neulonut vaan äitini.

Miksi tämä pusero tuli mieleeni on se, että Taito lehdessä 1/2017 on juttu ja ohje Sirkka Könösen Metsä kukkii paidasta. Sitä paitaa mulla ei vielä ole, mutta sekin paita on aivan upea.

Tämän Kettupuseron ohje löytyy vanhasta Suuri Käsityölehdestä nro 10/1998. Tämänkin puseron on suunnitellut Sirkka Könönen. Onneksi olen tämän puseron säilyttänyt. Tämä mun pusero ei ole neulottu ohjeen langoista, vaan soveltaen niistä langoista mitä silloin on löytynyt. Kauluskin on neulottu erilailla.

Kyllä on kauniita nämä kirjoneuleet. Toivottavasti näitä Sirkka Könösen kirjoneuleohjeita julkaistaisiin lisää lehdissä tai kirjana. Ne kun vaan ovat niin upeita.


4 kommenttia:

 1. Kaunis pusero. Könösen malleissa on hyvät värit ja kuviot. Olen kutonut ryijyn, kettujen leikki, hänen ohjeellaan.

  VastaaPoista
 2. Aivan upea pusero! Itsellänikin on muutama hyvin värikäs pusero kaapin piilossa, toivottavasti niilläkin on joskus uusi tuleminen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo, kannattaa niiden uutta tulemista odottaa, eikä hävittää niitä mihinkään.

   Poista