Translate

torstai 16. kesäkuuta 2011

Suitsaitsukkelaan -huivi

Neulekoneella saa tosi nopeesti tehtyä kaulahuiveja. Tämä on villasilkistä neulottu. Lankaa meni 100 g ja aikaa 1,5 tuntia. Elikä huivin arvo on 21,90 €.

Nyt kun järkkää työhuoneessa tavaroita taas oikeille paikoilleen, käteen sattuu kaikkea kivaa eli lankaa. Järkkäys saa jäädä kun inspiraatio iskee.

7 kommenttia:

 1. Tosi kiva huivi! Minkä merkkinen neulekone sulla on? Terv. Milli

  VastaaPoista
 2. Millä kaavalla sä tuon arvon lasket työlle? Huivi on kaunis!

  VastaaPoista
 3. Neulekoneeni on Brother.

  Neuleen arvo tulee: tekeminen 10 €/tunti ja lankojen hinta yhteensä. Haluan kertoa minkä arvoisia itse neulotut neuleet oikeasti ovat. Niiden arvostus kun on mitä on.

  Kiitos.

  VastaaPoista
 4. Niinhän se on...tuo käsitöiden arvostus. Kunhan poikani tulee kotiin "pakotan" hänet kuvaamaan sen virkatun takin. En uskalla edes ajatella minkä arvoinen se oikeasti on! Niin monta kymmentä, varmasti lähelle 200? tuntia mulla on mennyt...langat maksoivat varmaan 100 euroa. Ja joku varmasti sanoo että tuohan vois maksaa vaikka sen ja sen verran kaupassa. Arvion joka usein on murto-osan lankojen hinnasta:(, työstä puhumattakaan.
  No, me itse tiedetään:)

  VastaaPoista
 5. Nämä itse tehdyt, (virkatut, neulotut, ommellut) ovat designtuotteita. Olkaamme ylpeitä osaamisestamme. Eikä heti niitä tule kaupungilla vastaan. Samanlaisia.

  VastaaPoista
 6. Kiitos kaavasta! Sirä pitää itsekin ruveta käyttämään!

  VastaaPoista
 7. Katoin netistä käsityöalan palkkataulukosta ton tuntipalkan. Se tais olla vähän alle 10 €.

  VastaaPoista