Translate

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Sadepäivä=siivouspäivä

Tänään kun toi ilma kylmeni n. 30 asteesta 10,9 asteeseen on hyvä ilma siivota. Vielä kun sataa, ei tartte mennä mihinkään. Sain jonkin mielenhäiriön ja aloin siivota kellaria ja työhuonettani. Se kun on odottanut inspiraatiota. Minulla on aivan liian paljon lankoja ja muita käsityötarvikkeita. Tavaroiden järjestämisessä menee vielä aikaa, mutta muuten on siistiä.


Minulla on kangaspuut. Tai tarkemmin sanottuna ne ovat äitini, mutta olleet minulla jo monta vuotta. Kangaspuut ovat todella vanhat. Olen niillä kutonut mattoja, en muuta. Nyt siivotessani huomasin, että niissä on keskeneräinen matto. Muistin, että matto jäi kesken kun kude loppui. Matto on 1,2 m pitkä pätkä. Pitää keksiä, miten sitä jatkaisi.Kuva on huono, mutta en saanut parempaakaan.

4 kommenttia:

 1. Hyvää siivouspäivää! Itsellä sama mielessä vaikkei sää olekaan vaihdellut yhtä kovasti! Eli ei muuta jynssäämään...

  VastaaPoista
 2. Kiitos. Taidan jatkaa huomenna. Koko viikko pitäis olla sateista (ennuste). Saa nähdä pitääkö koko viikko siivota.

  VastaaPoista
 3. En ole koskaan aiemmin huomannut kenelläkään olevan samanlaisia puita kuin omani ovat. No nyt näin, sinulla.
  Omani ovat todella vanhat, paljon käytetyt ja lähes jo eläkkeellä. Pitkiä mattoja kutoessani, matoista tuli kierot, harmi.
  Anoppini osti mattopuut minulle naapurista, jossa vanha emäntä kutoi työkseen kaikkien arkiaskareidensa lomassa.
  Puut ovat nykyään sisustuksena luhdillamme.

  VastaaPoista
 4. En tiedä kuinka vanhat kangaspuut ovat, mutta vanhat. Pitää kysellä äidiltä mistä ja milloin hän on ne hommannut. Varmaankin ne ovat "tehdastyötä" koska sinulla on samanlaiset. Hyvin ne ovat minulla toimineet.

  VastaaPoista