Translate

maanantai 10. lokakuuta 2016

Sukat

Tämä lanka on odottanut neulomista. Sen aika oli nyt. Langassa ei ollut enää vyötettä, joten en muista mitä se on. Se saattaa olla itse värjättyä lankaa. Pitäisi aina laittaa tieto itselle muistiin lankakerään. Sitä kun olettaa muistavansa vuosien kuluttua mitä se on. Niin ja kun tämä ei ole ainut lanka jota varastoistani löytyy. En uskalla edes laskea kuinka monta kiloa lankaa on.

Tämä blogin pitäminen on siitä hyvä asia, että tänne jää muistiin kaikki tekemäni käsityöt ja kaikki muukin puuhailuni. Ei niitäkään kaikkea jaksa muistaa. Sitä kun tulee tehtyä niin paljon. On kiva välillä muistella mitä kaikkea on tullut tehtyä ja mikä on ollut "muotia" milloinkin.

Sukat ovat tavalliset perus sukat. Lankaa meni 50 g.


2 kommenttia:

  1. Siitä vaan inventoimaan omat langat! Minä en olisi ikinä uskonut, kuinka paljon lankaa minulla on, mutta silti niiden pöyhiminen oli kivaa. Se vaan muistutti, mitä kaikkea hauskaa niistä voi tehdä. Enemmän seikkailusta täällä: http://eteenpainkerien.blogspot.fi/2016/10/minustako-lankahamsteri.html. Ota sinäkin inventointi ihan vaan seikkailuna!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä uskallanko inventoida langat. Se voisi olla melkoinen shokki määrän suhteen. Täytyy vaan tunnustaa olevansa lankahamsteri.

      Poista