Translate

perjantai 1. tammikuuta 2016

Vuosihoroskooppi 2016

Tapani mukaan näin alkuvuodesta luen vuosihoroskooppeja. Valitsen niistä "parhaat palat". Kuka nyt mitään huonoja uutisia haluaa uskoa. 

KAURIS (22.12-19.1): Itsevarma, pirteä, aito
Työ: Kukoistat työssäsi, kunhan vain muistat luottaa vaistoosi ja hioa kaiken täydelliseksi. Pieni loma piristää etenkin huhtikuussa ja marraskuussa ja karkottaa kaikki negatiiviset ajatuksesi. Panosta sinulle tärkeään projektiin helmikuussa, niin se puhkeaa kukkaan viimeistään toukokuussa. Palkitse itsesi hidastamalla tahtiasi ja lomailemalla kesällä kunnolla. Tiesi huipulle kiihtyy syksyllä.
Rakkaus: Olet panostanut pitkään vain uraasi, joten nyt on aika keskittyä rakkauselämääsi. Treffiehdotuksia satelee sinulle Tinderissä, ja etenkin tammikuu ja maaliskuu ovat täynnä säpinää. Kun joku herättää kiinnostuksesi, älä arastele vaan hyppää rohkeasti uuteen suhteeseen. Se oikea astuu elämääsi syksyllä ja saa sinut tuntemaan itsesi kuningattareksi.

Kuva ja teksti on lainattu täältä:  http://www.cosmopolitan.fi/artikkeli/lifestyle/suuri_vuosihoroskooppi_2016

Tämä Cosmopolitanin horoskooppi tuntui nyt parhaalta. Noi alleviivatut kohdat erityisesti kiinnostaa. Työjutuissa toi helmikuun projekti herättää ajatuksia. Rakkaudessa toi Tinder. Pitää varmaan liittyä sen käyttäjäksi, koska muuten SE OIKEA ei mua löydä.

Että sellaista tänään.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti