Translate

perjantai 25. syyskuuta 2015

Kirjoneulevillapaita

Pitkästä aikaa täällä taas. Mulla on ollut kiireinen syksyn alku ja sitten vielä tämä suuritöinen kirjoneulevillapusero. Tämän neulomiseen on mennyt kaikki vähäinenkin vapaa-aika. Olen myös aloittanut kudontakurssin, siis kangaspuilla kudontaa. Sekin vie aikaa.

Mutta tähän paitaan. Ohje löytyy sellaisesta kirjasta kuin Kuviot silmukoiksi. Lankana on yksi mun suosikkilangoista, Florica. Sitä kun ei vaan enää tahdo saada mistään. Värikarttakin on tosi suppea. Punaiset langat ovat jotain muuta lankaa, mutta muut ovat 100 %:sta villaa olevaa Floricaa. Lankaa meni 570 g. Niin ja aikaa neulomiseen meni KAUAN. Nyt en ota puikoille vähään aikaan mitään näin vaativaa työtä. Oli se vaan sellainen urakka.


4 kommenttia:

 1. Aivan upea neule! Mullakin on tuo samainen kirja ollut jo vuosikaudet ja tuota samaa neuletta olen siitä kerta toisensa jälkeen ihaillut. Melkein kannattaisi alkaa neulomaan nyt kun on sen nähnyt "livenä".

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä kannattaa neuloa, vaikka se onkin suuritöinen. Tossa kirjassa on myös muita kauniita kirjoneuleita.

   Poista
 2. kerrassaan upea neule. On siinä saanut muutamankin silmukan pyöräyttää. Väritkin ihn best ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Joo muutama silmukka on tässä työssä tullut neulottua. Onneksi kerroksella ei ollut kuin kahta väriä kerrallaan.

   Poista