Translate

maanantai 4. helmikuuta 2013

Tuolit, vielä kerran

Nyt ne on molemmat valmiita. Siis maalattu ja mietintämyssyssä muhii tekiksköhän niihin vielä jotain. Mitähän sitä seuraavaksi maalaisi. Kuvassa tosta arkusta koira on syönyt noi nurkat. Niitä voisi jotenkin korjailla.

Harmittaa kun tuhoomisvimma sen kun vaan jatkuu. Nana kun on jo kohta kaksi vuotta. Se oli aamulla, kun olin asioilla hakenut kellarista mun maalipensselin ja syönyt siitä varren puuosan. Että silleen taas. Täällä talossa ei taida olla enää yhtään lyijykynää, kun se syö ne kaikki. Paremman puutteessa mustekynäkin käy. Onkohan sillä jokin puupuutostauti?


2 kommenttia:

 1. Meidän koira silppusi pienenä kantimesta puut, siis vaikka ihan koko kantimellisen ja aivan hienoiksi tikuiksi! Se oli toki ärsyttävää, mutta koska se ei (onneksi) rikkonut mitään tavaroita/huoneita, niin ei haitannut kamalasti.
  Tapa meni ohi, ehkä osittain siksi että hankimme puruleluja ja luita tai sitten vaan koira kasvoi tavastaan pois - aika pitkään sitä kuitenkin jatkui.
  Suurin apu taisi olla "hammaspallosta", sen merkkiä on muista mutta se on kaiketi jotain kumia, siinä on ikeniä hierovia hampaita ja sen pureskelu putsaa koiran suuta. Kamalan kestävä ja edelleen meillä koiran tärkeimpiä leluja vaikka on ollut jo useamman vuoden käytössä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää kokeilla tota "hammaspalloa". Meillä on lisäksi sohvaan syöty reikä, kaikkia huonekalujen puuosia maisteltu ym. Ärsyttää. On sillä puruluita, mutta huonekalut on parempia. Pehmoleluista se on kaivanut kaikki sisukset irti. Että silleen. Odottelen sitä päivää kun se lopettaa ton tuhoomisen.

   Poista