Translate

lauantai 10. maaliskuuta 2012

Pitsiä

Nämä peltipurkit ja kerrosvati löytyivät myös eilen. Niissä on niin kaunis pitsireunus, jotta mukaanhan ne tarttuivat. Ajattelin ne ensin maalata, mutta enpä taidakkaan. Valkoinen on nyt alkanut viehättää, kun ollaan kevättä kohti menossa.
(tiedetään, että pääsiäiseen on vielä melkein kuukausi)


Ja sitten asiaan.

Vantaan Sanomissa 10. -11.3.2012 sivulla 9 oli tällainen juttu, jonka haluan teidän kanssanne jakaa.

Tämä on suora lainaus:

"Huvista tuli työ, Anneli Tuominen-Halomo

Viestintätoimisto Manifeston tekemän blogibarometrin mukaan bloggaaminen ammattimaistui viime vuoden aikana selvästi. Tähän asti bloggaaminen on ollut monille hauska ja rakas harrastus, mutta nykyään se on myös oman osaamisen ja asiantuntemuksen markkinointia. Tutkimukseen osallistui yli sata bloggaajaa. Heistä joka viides saa blogistaan palkkaa. Vastaajista 38 prosenttia ansaitsee blogillaan. Hyöty tulee rahanarvoisten tuotteiden, mainosyhteistyön ja erilaisten kutsujen kautta. Blogi ei kuitenkaan ole tärkein tulonlähde. Suositumpia blogeja ovat muotiblogit. Muotibloggaajista jo 75 prosenttia saa palkkaa bloggaamisesta."2 kommenttia:

 1. Ha mä en saa pennin jeniäkään, omaksi iloksi harrastan :)
  Hei samaa sarjaa kun mun aiemmin ostamat peltivadit, itse suihkasin omani kyllä harmaaksi. Tykkään kovasti kun pitseihin saa nauhan pujotettua. Kivasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sama täällä. Mutta yllättävä tieto.

   Toi pitsireuna on niin kaunis. Enpä tullut ajatelleeksi tota nauhajuttua. Kiitos vinkistä.

   Poista