Translate

perjantai 24. helmikuuta 2012

Tilda ja Nana

Löysin kirpparilta Tilda kangasta kaksi palaa. Ihquja ruusukankaita. Muuten kirpparireissu oli huono. Ihmettelin monessa pöydässä hintoja. Ei ne ainakaan kirpparihintoja olleet. Muutama esimerkki, halpismekko 30 €, kannu 8 € tai kynttelikkö 40 €. Kaikki oli käytettyjä, eikä mitään merkkituotteita. Mietitytti mahtaako niitä kukaan ostaa ja miksi ne on sinne tuotu myyntiin. Niin, eihän se ole tyhmä joka pyytää, vaan se joka maksaa.

Tässä tätä Tildaa.
Arvaa kuka tykkäsi mustikkakeitosta ja mannapuurosta?


2 kommenttia:

 1. Ha teidän kultamussukkaa :) Mitään en oo vetäny. Meiilläkin oli muuten mannapuuroa mustikkasopalla tänään aamiaiseksi.
  Komppaan sua noissa kirppishinnoissa. Esim lastenvaatteekin on joskus niin ylihinnoissa. Maksanko 5 € tahraisesta kuluneesta bodysta. Hömppömaukkalasta saa samaanhintaan uuden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Musta on alkanut tuntua, kun koluaa noita kirppareita, että 5 € on siellä alkaen hinta. Sen pitäis olla max hinta. Silloinkin tuotteen pitäis olla priimaa.

   No jos kirppareiden hintataso kasvaa koko ajan, niin ne kuihtuu pois. Paljon oli tyhjiä pöytiä nytkin.

   Pitää vielä kertoa, jokin aika sitten yhdellä kirpparilla vanhempi mies myi Mariskoolina sellaista isoa lasikulhoa 40 € hintaan. Sanoin, että toi ei oo Mariskooli, mutta mies intti sen olevan aito. Samoja kulhoja oli Tarjoustalossa 16 €.

   Poista