Translate

lauantai 21. toukokuuta 2011

Kasvilavat

Tänään olen ollut "puuseppänä". Olen rakennellut kasvilavoja. Neljä on valmiina. Saa nähdä jaksaako niitä tehdä vielä lisää. Oli se kieltämättä kivaa puuhaa. Koko päivä siinä kylläkin meni.

Huomenna pitää hakea multaa ja kasveja. Mansikantaimia ainakin ja tomaatteja. Herneitä oli myös toivomuslistalla. Niitä myös pussillinen.

Tässä on kasa vanhoja ajan patinoimia lautoja.


Tässä on eka kasvilava valmiina. Olen sen omin pikku kätösin tehnyt.

Tässä on apulainen myös auttamassa lavojen rakentamisessa.
Neljä laatikkoa on valmiina odottamassa multaa ja kasveja.
Kasvilavat ovat ekologisia, koska niissä on käytetty vanhaa lautaa ja naulatkin olivat käytettyjä.

4 kommenttia:

 1. Hyvä tyttö! Tuo laatikoiden kasaaminen ei ole ihan Ruususen puuhaa. Ei kun multaa laatikoihin ja sitten onkin se kivoin homma, taimien istutus!

  VastaaPoista
 2. Olen lähdössä hakemaan multaa laatikoihin. Oon odottanut malttamattomasti, että kaupat aukee ja saa multaa. Ne kun aukee näin sunnuntaina vasta klo 12 ja ei malttais millään odottaa. Joo, taimien istutus on se paras juttu ja sitten kun niistä saa jotain satoa.

  VastaaPoista
 3. Hienoja. Kylläpä sattui, että katselin tänään kaupassa tuollaisia yrttejen kasvatukseen tarkoitettuja lavoja ja puhuin miehelleni, että voisko hän tehdä , mutta sinä olit minua fiksumpi kun teit ne ITSE! Pitää tulla katsomaan myöhemmin mitä sinne laitat!

  VastaaPoista
 4. Taimikaupasta oli tomaatintaimet loppu ja mansikantaimiakaan ei ollut vielä tullut. Multaa onneksi sain. Maanantaina pitää lähteä taimia muualta metsästämään.

  VastaaPoista