Translate

maanantai 13. helmikuuta 2012

Pussilankaa

Nuorisolla se on jotain ihan muuta, mutta tässä iässä se on pussilankaa.

Käyn tosi harvoin stadissa ja tänään sellainen ihme tapahtui. Menin sinne JUNALLA. Sekin vielä, että käytän julkisia kulkuneuvoja. Oon niissä aina vähän eksyksissä. Mistä saa lippuja, mikä menee minnekkin ym. No olisin mennyt autolla, mutta kun ytimeen ei saa autoa parkkiin minnekkään. Parkkeeraus parkkitaloon maksaa hunajaa. Ja kun käy monessa paikassa, kävellen on jo perillä.

Stockalta löysin tämän saksalaisen neulelehden. Siinä on 79 eri mallineuletta. Pitsiä ja palmikkoa. Oikein kivoja malleja. No ehkä siitä jotain ymmärtää tällä tosi lyhyellä (Danke schön) saksan opiskelulla. (en oo opiskellut saksaa)


No sen jälkeen hain bambulankaa Fiinaneuleesta. Tosi mukava palvelu. Tarttui sieltä myös mukaan vaaleanpunainen sukkalanka. Kevääksi, vaikka ei kyllä yhtään keväältä tuntunut, kun oli umpijäässä.


Ja sitten asiaan. En ollut käynyt koskaan aikaisemmin LankaDeli lankakaupassa. Eka visiitti ja sieltä ostin pussilankaa. Niissä luki, että värivirhe. Valkoista ja petroolia. Petrooli oli silmääni tosi kaunis väri. Ei mulla ole mitään havaintoa mitä niistä tekisin, mutta kun halvalla saa.

4 kommenttia:

 1. Juu,juu aina pitää ostaa lankaa, jos halvalla saa! Nehän ei mene säilömisestä pilalle, eikä kovin nopeasti vanhene muutenkaan - mitä nyt muoti saattaa vaihdella, mutta sitten taas tulevat uudelleen muotiin. Valkoinen ei mene pois muodista koskaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lankaa ei oo koskaan tarpeeksi. Ainakaan käsityöläisillä.

   Poista
 2. Julkiset on kyllä tosi hyvä vaihtoehto kun Helsingissä liikkuu - niin hyvä, että täällä asuvina meillä ei autoa ole ollenkaan ;-) (Vuokrataan toki joskus esim. kesälomilla.)

  Kivoja löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista