Translate

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Huovutetut lapaset ja neulatyynyn tarina

Hahtuvasta neulotut lapaset piti huovuttaa kaksi kertaa. Ekalla kerralla (40 astetta) ne ei huopuneet tarpeeksi. Joten piti laittaa ne uudelleen ja lisätä lämpöä (60 astetta). Sitten niistä tuli sopivan kokoiset. Ne kun on harmaat, niin ne näytti niiiiin harmailta, joten piti saada niihin jotain väriä. Kirjailin sydämet.


Ketään ei enää oikeestaan yhtään kiinnosta Nanan tuhot. Kerron kuitenkin. Se oli saanut pöydältä neulatyynyn. Sellaisen mallinukkeneulatyynyn. Täynnä nuppineuloja ja muitakin. Se oli saanut nakerrettua kaikki puuosat säpäleiksi ja varren poikki. Kaikki nuppineulat se oli saanut upotettua karvalankamattoon. Niitä oli sitten tosi kiva sieltä etsiä. Montakohan neulaa se on syönyt?


Yks päivä se oli syönyt chilipähkinäpussista pähkinöitä. Oottelin, että nyt se varmaan tulee kipeeksi ja alkaa oksentaa tai muuta. Ei mitään, vauhti vaan kiihty.

2 kommenttia:

  1. Ihanat lapaset <3

    Mutta noi koirien tuhot.. Ei kivaa! Mulla on kaksi koiraa, molemmat tuhonneet ihan tarpeeksi aikoinaan, nyt nuorin onneksi jo 2v, alkanut hieman rauhoittumaan :D Ja kun ei itse olla kotona tuhojen aikana, ni paha se on kieltääkään.

    Mulla kyllä oli kerran sellasta purunesto-spraytä. Se haisi uskomattoman pahalta ja se toimi. Jotenkin tosi etikkainen maku. Ja kaikki tavarat piiloon niistä paikoista mihin koira pääsis..

    VastaaPoista
  2. Nana on nyt 8 kk. Toivottavasti se ymmärtäisi että sille on omat tavarat joita se saa syödä.

    VastaaPoista