Translate

maanantai 15. huhtikuuta 2013

Virkattu tyyny

Tyynyyn meni lankaa 210 g ja lanka maksoi 13,95 €. Aikaa tyynyn virkkaamiseen meni 8 tuntia. Sisätyyny maksoi 1 €. Eli tyynyn arvo on 94,95 €.

Kiva saada välillä jotain keskeneräisiä töitä valmiiksi eikä aina vaan aloittaa uusia. No ei muuta kun jatkamaan niitä keskeneräisiä, jotta nekin joskus valmistuisivat.


7 kommenttia:

 1. Niin kaunis!! Tykkään tosi paljon Isoäidin neliöistä, mutta kun en osaa itse tehdä!! Juu kyl kaikki on sanoneet, että ihan helppoa, mutta....noh virkkaus kun ei oikein kiinnosta minua joten...ne saa tehdä jotka osaa ja sinä kyl todella osaat!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ei se virkkaaminen ole vaikeaa. Jospa joskus virkkaisit jotain pientä.

   Poista
 2. Halvaksi luokittelit oman tuntipalkkasi. Kaunis tyyny :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joskus katsoin mikä on tekstiili- ja vaateteollisuuden taulukkopalkka. Se on jotain 8-12 € välillä. Vaikka tuntipalkka on näin pieni, niin kukaan ei oikeesti ostaisi tyynyä joka maksaa 94,95 €. Haluankin vaan herättää keskustelua käsityön arvostuksesta.

   Poista
  2. Vielä tohon äskeiseen, niin jos tyyny olisi oikeesti myynnissä, niin siihenhän pitäisi lisätä vielä valtiolle menevä 23 % ALV ja myyjän kate jotain 50-70 %. Hintahan silloin tuplaantuisi.

   Poista
 3. Käsityötä arvostetaan, mutta hintaa ei raskita maksaa mitä työlle kuuluu!! Nimittäin jos tunteja laskee kakkien näiden töiden tekemiseen niin milloinkaan ei pääse omilleen.

  VastaaPoista