Translate

perjantai 3. elokuuta 2012

Katto

Kellari saa nyt maalia pintaansa. Pukuhuoneen katto muuttuu valkoiseksi. Seuraavaksi seinät. Mitähän sen jälkeen. Valkoista maalia on vaikka muille jakaa.


3 kommenttia:

  1. Hei! osuin blogiisi lähes vahingossa, liityin lukijaksi ja nyt heti päätin kysyä, mitä mmalia käytit pukuhuoneen katon ja seinien maalaukseen? Mulla olis sama edessä, mutta koska mulle on eri rautakaupoissa annettu ihan eri tietoa sopivista maaleista, olen jääny oottelemaan parempaa aikaa. Ehkä se olis nyt! Terveisin, Henkku

    VastaaPoista
  2. Mun maali on Tikkurilan Novaplast 20 remonttimaalia. Tämä maali on ns. jämämaalia, joka jäi seinien maalaamisesta ja rohkeana tyttönä päätin sillä maalata myös pukuhuoneen seinät ja katon. Hyvin se sinnekkin tarttui ja pinnasta tuli hyvä. Maalasin kahteen kertaan. Mutta huom. en tiedä maaleista ja maalaamisesta mitään.

    VastaaPoista
  3. Ok, kiitos tiedosta! Olen ihmetellyt tosiaan sitä, että toisessa kaupassa myyjä suosittelee yhtä ja seuraavassa sanotaan taas jotain ihan muuta! mulla on tosiaan vaan muutama katto maalattavana vessoista, joten taidanpa olla rohkea ja maalata pokkana vaan!

    VastaaPoista