Translate

maanantai 28. maaliskuuta 2016

Maustehylly

Näin Bilteman kuvastossa tällaisen maustehyllyn josta olen haaveillut jo pidempään. No oikeastaan haluaisin lasia ja puuta olevan hyllyn. Niitä kun ei ole tullut mistään vastaan saa tämä muovinen korvata asian siihen asti kun saan sellaisen lasisen. Tässä on nyt kaksi hyllyä päällekkäin. Ne voi myös laittaa vierekkäin.

 

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Vetoketjupussukka

Virkkasin simpukkakuviolla tämän pussukan. Aloitin virkkaamisen vetoketjusta. Ompelin vetoketjun ympäri ompeleen, johon virkkasin silmukat suoraan kiinni. Ensin pari kerrosta kiinteitä silmukoita ja sitten simpukkakuviota. Loppulangasta virkkasin vielä kukan koristamaan pussukkaa.

Lanka on taaskin jotain varastoistani löytynyttä vanhaa lankaa, Cable nimeltään. Lanka on 100 % puuvillaa ja 50 g kerässä lankaa on 100 m. Tähän pussukkaan meni lankaa kaksi kerää eli 100 g. Leveyttä tällä pussukalla on 26 cm ja korkeutta 17 cm.




perjantai 25. maaliskuuta 2016

Taas neuleliivi

Nyt on valmistunut taas uusi neuleliivi. Lankana on vanha lanka varastoistani, Silja nimeltään. Lanka on tollaista eläväpintaista nyppyistä lankaa. Sen koostumus on 54 % puuvillaa ja 46 % akryylia. Villapaidat kun tuppaavat olemaan jo liian kuumia sisällä pidettäviksi huomasin, että tällaiset neuleliivit ovat todella hyviä korvikkeita näinä koleina päivinä. Jotain lämmintä pitää olla, mutta ei liian kuumaa. Siis neuleliivi. Lankaa meni tähän neuleliiviin 250 g.


sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Virvon varvon

Tänään kävi virpojia ovella virpomassa ja tässä on virpomisoksat jotka sain. Vastalahjaksi puput ja noidat saivat karkkia ja suklaamunia. Oksat tuottavat onnea virpojille ja virvottavalle. Sain paljon onnea. Kivaa.

Hyvää palmusunnuntain jatkoa kaikille lukijoilleni.


perjantai 18. maaliskuuta 2016

Fillari

Mulla on uusi fillari. Pinkki. Aivan ihanan värinen. Valitsin pyörän ihan vain ton värin takia. En pääse fillaroimaan kun toi takatalvi taas tuli. Plääh. No mutta pääsen fillaroimaan heti kun kelit vain sen sallivat kun toi pyörä jo odottaa valmiina.


sunnuntai 13. maaliskuuta 2016

Valkoiset pellavalakanat

Minäkin olen siirtynyt pellavalakanakauteen. Pellavavaatteita minulla on ollut käytössä kauan ja niistä tykkään todella paljon. Nyt ostin pellavalakanat. Yhtään yötä en niissä ole vielä nukkunut, joten käyttökokemusta ei niistä ole. Ihanan ryppyiset ne kuitenkin ovat.


lauantai 12. maaliskuuta 2016

Uudet Muumimukit

Nyt ne on ostettu. Uudet Muumimukit, violetti Tuutikki ja musta Esi-isä. Kesämukia odotellessa.


keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Sukat Juhani langasta

Nyt on neulottu eka pari jokin aika sitten ostamastani Juhani nimisestä langasta. Lankaa meni tähän pariin 71 g. Ostin lankaa kolme kerää, joten vielä sitä riittää. Lanka on kierrätysvillasta tehtyä. Ihan OK neulottavaa.


sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Neuleliivi

Olen neulonut tämän neuleliivin Lidlistä ostamastani langasta. Tätä lankaa oli jokin aika sitten siellä myynnissä. Ihastuin tähän väriin, valko/harmaa/musta yhdistelmään. Lanka on 55 % akryylia ja 45 % puuvillaa. Tähän neuleliiviin meni lankaa 333 g. 300 g lankapaketti maksoi 6,99 € eli neuleliivin hinnaksi tuli alle 10 €. Neuloin tämän liivin helmineuletta ja vyönsoljen purin vanhasta vyöstä.