Translate

lauantai 27. helmikuuta 2016

Ompelulehti

Näin kaupassa uusimman Ottobre naisten vaatteiden ompelulehden. Siinä on kivoja malleja, joita olisi kiva ommella. Mekko ja T-paita on ajatuksissa valmistaa. Toivottavasti jostain löytyy aikaa toteuttaa nämä haaveet. Lehti ainakin on jo valmiina.


sunnuntai 21. helmikuuta 2016

Juhani

Törmäsin tällaiseen lankaan kuin Juhani ruokakauppareissullani. Aina pitää lankahyllyt tarkistaa, josko siellä olisi jotain mielenkiintoista. Lanka on 75 % kierrätysvillaa ja 25 % polyamidia. Hinta oli 2,95 € 100 g kerä. Värit olivat mielestäni niin kauniit, joten ostin sitä nämä kolme kerää. Sukkia näistä kai tulee. Se jää nähtäväksi.


sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävät, 5 vuotta

Aloitin blogini pitämisen jo 5 vuotta sitten. Taaksepäin ajateltuna se on pitkä aika. Kyllä sitä on tullut kaikenlaisia käsitöitä tehtyä tänä aikana. Kaikkia en edes muista tehneeni, mutta täältä ne on nähtävissä. Nyt on ollut blogin päivittämisessä hiljaisempaa aikaa muiden kiireiden takia. Pahoittelut siitä. Käsitöitä teen koko ajan, mutta niiden valmistuminen on hidasta. Mutta tästä se jatkuu, toivottavasti vielä seuraavat 5 vuotta. Monta lukijaa on ollut koko tämän ajan "messissä mukana". Kiitos teille siitä. Niin ja kommenteista ilahdun joka kerta.

            HYVÄÄ YSTÄVÄNPÄIVÄÄ BLOGIYSTÄVÄNI.


keskiviikko 3. helmikuuta 2016

Muumimuki Håll Sverige Rent, sininen

Tänään tuli uusin Muumimukini. Hain sen heti postista, kun ilmoitus sen saapumisesta tuli.